Lämnat på dagis..

Igår jobbade jag hårt.. Riktigt hårt till och med..
Efter att jag lämnat Oskar och Lukas på dagis så åkte jag iväg till centrum och storhandlade.. Det gick så där.. Var lite små krångligt att få ur Filip ur bilen, men de gick i alla fall.. Att lägga ner alla saker i vagnen va inte heller nån höjdare, än mindre att dra vagnen.. Sen så tänkte jag när jag skulle packa i allting, att jag ställer kassarna i vagnen så slipper jag lyfta så tungt.. Haha.. Det jag inte tänkte på va ju såklart att jag måste ju ändå lyfta in skiten i bilen.. Stod och småskrattade lite åt mig själv på parkeringen.. =0)
Men men.. Det gick och jag fick med mig nästan allt hem som jag skulle ha..
Sen va de ju lite små jobbigt att bära in och packa upp allting, men de gick de med..
Käkade mina frallor som jag köpte och sen så satte jag igång med tvätten.. Världens jävla berg där nere.. Och tydligen så hade jag lastat maskinen igår för tungt så den satte inte igång, så idag blir de en massa tvätt att tvätta..
Sen så städade jag igår med.. Nog för att Jimmy va duktig när han så snällt gjorde de för två veckor sen, men de va ändå inte så som jag gjorde.. Jag är jätte tacksam för att han gjorde det, men ja.. =0) Det gick bra.. Jobbiga va att dammsuga och torka golven, böjer sig mycket då.. Men men... Nu är det fint här hemma igen..
Eller ja, de va de igår i alla fall.. Nu är de leksaker överallt och disken från igår.. Förstår inte hur mycket mina kära barn kan hinna med att stöka till innan de ska till dagis.. Helt otroligt..
Me disken har jag fått in i diskmaskinen och den är snart klar så då har jag bara att torka av bänkarna och sen är jag klar..

Funderar på om jag ska sätta igång ute idag eller om jag ska ta det lugnt..
Nånting jag ska göra i alla fall är att duscha och byta tejp.. Det har gått en vecka nu så nu får jag göra det, ska bli spännande att se hur det ser ut där under.. Ser lite grann, men syns ju bättre utan tejpen..

Sen så kommer Vickis hem idag oxå.. Får se när de blir bara.. Hoppas att de blir innan jag ska hämta på dagis så jag slipper ta med mig alla barn.. Det visar sig..

Har två paket att hämta idag oxå.. Roligt, roligt! Det är ett från Ellos med mina sportbehåar och en topp och sen är det ett från Jotex med julsaker, lite gardiner och såna saker plus nya mattor till vardagsrummet.. Kommer bli fint.. =0) Skojigt!!

Nej, nu ska jag ta mig ner till tvättstugan och kolla läget..

Puss å hej
0 kommentarer

Rensat leksaker..

Jaha.. Då var första dagen själv avklarad.. Har gått bra.. Förmiddagen var lugn, då skötte sig barnen riktigt bra.. Sen efter lunchen och sovningen så var det andra takter.. Helt, totalt, tvärtemot.. Speciellt Oskar.. Bråkat med honom riktigt mycket idag.. Sen när Jimmy kom hem var det oxå hetsigt, men sen kom Pierre och då blev de faktiskt lite lugnare..
Nu är Jimmy och Pierre och ska lasta Pierres båt på nån trailer.. Jaja.. Jag sitter här jag..
Och stör mig på att det inte är handlat.. Så less på att vara handikappad nu.. Okej, visst, fine, den sista grejen är självförvållad, men ja.. Kan ju för fan inte ta mig till affären och handla.. OM jag nu mot all förmodan till att börja med skulle få in alla barn i bilen så ska jag sen få bilen till att backa.. Sen ur med barnen, sen packa i allting.. Nej, gick käpprätt åt helvete från början..
Nu får det gärna börja bli bättre så jag kan va med i matchen ordentligt.. Så jag i alla fall kan städa och handla igen..
Ja, vi skulle ju handla efter maten, men då stannade ju Pierre kvar så då blev de ingen handling, så i morrn finns det till att börja med inga frukostmackor hemma.. Eller nja, det finns rostat och det tycker de väl om, men de är så mycket jobb och väntan med det, så ja.. Plus att det sen inte finns någon middag..
Spelar ingen roll om jag nu lyckas få iväg dem till dagis, kan ändå inte få ner Filip i en kundvagn eller packa med för den delen.. Nä.. Usch.. Vill slippa det här nu..
Plus att jag har så förbannat jävla ont i ryggen eftersom jag är tvungen att ligga på rygg och sova och jag verkligen AVSKYR att sova på rygg!! Varken kan eller får röra mig så jag ligger ju blixtstilla och det är inte bra för min rygg.. Så jävla stel..
Fick ju en valfri behandling av dem och jag funderar starkt på att välja någon av massagerna.. Skulle min rygg behöva när de här är klart.. Boka in det samma dag som jag ska dit efter sex månader kanske.. ? Hm.. Ja.. Får fundera på det där..

Har faktiskt lyckats både plocka ur och i diskmaskinen plus att tvätta idag.. Sen så har jag rensat ur leksaker igen.. Blev en hel pappkasse till.. Märks inte över huvudtaget, men men.. Lite borta i alla fall.. Sen så satte jag mig och plockade fram allt jag hade i pappersväg och sorterade det.. Var lite jobb kan jag lova.. Men ja.. Nu är det gjort oxå.. Så det är skönt.. Skulle behöva ta mig ner i tvättstugan, men dels är det svårt att gå i trappen, lyfta tvätt ( vilket jag egentligen inte ens får ) plus att det är mörkt och då gillar jag ju som sagt inte källaren.. Men det vore bra om jag tog mig ner.. Blev en jävla hög när jag nu inte kunnat tvätta plus att Vickis hade med sig en del tvätt..
Gör mig absolut ingenting att tvätta hennes saker, bara skoj att ha något att göra, men tvätten verkar aldrig ta slut.. I morrn är det dags för alla handdukar och egentligen sängkläderna oxå.. Jaja.. Vi får se..

Nej.. Nu ska jag nog ta mig en Twix och fundera på om jag ska ge mig ner eller inte..

Puss å hej
0 kommentarer

6 dagar sen..

Ja.. Då var jag nervös.. Hihi..
Snart har det gått en vecka sen allting.. Handen är inte bra, men de är bara för att jag är tvungen att använda den.. Fick låna ett slags skydd av mamma när jag va där och det hjälper faktiskt riktigt bra.. Så jag har det på nu..

Det andra gör riktigt ont.. Men de är ju inte så konstigt.. =0)

I torsdags kväll va Jimmy och hämtade Vickis efter jobbet.. De kom hem, innanför dörren.. "Vickis flyttar hit itsället".. Jaha.. ?? Har sagt åt människan flera gånger att hon kan bo här, men nej, men nu så.. När Jimmy pratar med henne, då duger det minsann! Haha..
Så ja.. I fredags så kom Nina och hämtade Lukas, sen så fick Oskar mat och Jimmy kom hem och tog Filip och sen så åkte vi till mamma.. Det gick riktigt bra att köra bil faktiskt.. När jag läst om alla andra, så har det inte varit en enda som klarat av att köra två dagar efteråt, men jodå.. Men jag tror att de är tack vare att växelspaken sitter så pass långt ner så ja.. Men jag har problem med att lägga i backen, konstig rörelse..
Men ja.. Inga som helst problem med att köra bil.. Skönt som tusan!

Så, iväg till mamma, va där ett litet tag för att Oskar skulle komma in i det lite grann och sen så åkte vi.. Vickis körde.. Hela vägen hem till henne i Gävle, plus inne i Gävle till Max.. Duktig hon.. Gick bra..

Vi åt när vi kom hem till henne och sen så packade vi.. Jag kunde inte packa så mycket, men jag avskyr att inte göra nånting så jag satte igång med städningen.. Kollade på Bad Boys 2, *Will Smith....* =0) och sen så somnade jag nångång efter den..
På lördagen så var det bara sätta igång direkt.. Jimmy och Jerry kom inte förrns vid halv fyra, men de gjorde inte så mycket eftersom vi hade mycket att göra.. När de väl kom så gick de fort.. Tror de flyttade ut allting på max en halvtimme.. De åkte och vi gick in och städade det sista..
Sen så körde Vickis hem oxå.. Först till Skyttorp och hämta mera saker och sen till Vattholma för att hämta Oskar och Filip..
Jimmy åkte dit med Filip när han åkte förbi.. Finns ingen anledning att ha någon av ungarna med när man ska flytta..

Så ja.. Nu bor Vickis här.. I källaren.. Men hon åkte till Skyttorp igår.. Så jag vet inte jag hur bra hon trivs.. =0)
Fixade i ordning där igår och sen så körde hon sig själv till Upplands Väsby och tåget..
Kom som tur var ihåg att be henne lägga i backen åt mig så jag kunde ta mig därifrån.. =0)

Idag är första dagen som jag är själv med barnen.. I fredags jobbade ju Jimmy, men då var ju Vickis här.. Det går faktiskt bra.. De är relativt lugna och samarbetsvilliga.. Skönt.. Men är lite små orolig för hur det ska gå att lämna de på dagis i morgon..
Har varit ut och hämtat posten, pappren från familjerättstanten har kommit.. =0) Skrivit jätte bra, nu ska vi läsa igenom det och komma med invändningar om vi vill.. Det kommer vi inte göra.. Jätte bra skrivet.. Och positivt.. Nu skickas de till socialstyrelsen, hon sa att de aldrig har ändrat ett beslut som hon lämnat in så de är ju bra.. Sen är de Tingsrätten som beslutar.. Nu håller vi tummarna.. Ingen aning om hur de går och vad som händer för han, den andres del, men men.. Vi får se..

Nu ska jag gå in på Jotex och beställa lite gardiner och annat smått och gott.. =0)

Puss å hej
0 kommentarer